Verschillende generaties en culturen in de apotheek

Nederland heeft een prachtige mix van verschillende culturen. Een mix die ons vele voordelen oplevert. Maar helaas ook soms leidt tot misverstanden en onbegrip.

Hetzelfde geldt voor de generatieverschillen. Heeft u te maken babyboomers, generatie, X,  en Z en/of millennials? Alle generaties hebben vele voordelen maar ook hier kunnen de verschillen leiden tot misverstanden en onbegrip.

Al deze misverstanden kunnen leiden tot mindere prestaties op de werkvloer en kunnen leiden tot een vermindering van het werkplezier. In de huidige tijd is het juist interessant om het maximale uit uw personeel te behalen en uw personeel te zien als sociaal kapitaal.


In één avond zal Peter Felen bij u op locatie de verschillen bespreekbaar en inzichtelijk maken door op een open manier het gesprek met uw team aan te gaan en laten zien dat de verschillen een team kunnen versterken en het werkplezier naar een hoger niveau kunnen brengen. Veel herkenbare situaties worden besproken en aan het eind van de avond zullen er praktische afspraken worden gemaakt.


Interesse of vragen?

Stuur ons een e-mail naar [email protected] of neem contact op via onderstaand formulier.

Cursus: Verschillende generaties en culturen in de apotheek