Bedrijfsvideo

Het is bijna niet meer weg te denken in bedrijven: de bedrijfsvideo, waarin men op een positieve en informatieve wijze iets kan laten zien over bijvoorbeeld projecten, werkzaamheden of informatie voor de bezoeker/klant.

Promotie en informatie

Ideaal voor in uw wachtruimte, op de website en zelfs op social media (zoals Facebook en YouTube). In een duidelijke opzet laten we in deze bedrijfsfilm zien wat een apotheker nu precies doet, wat zijn/haar achtergrond is. Hoe zijn de apothekersassistenten opgeleid? Waar houden zij zich vooral mee bezig? Wat doen zij behalve het leveren en geven van informatie over medicijnen? Het is een promotie van een trotse apotheek die laat zien dat u nog veel meer doet dan alleen het afleveren van medicatie.

Om u alvast een idee te geven, kunnen wij enkele voorbeelden laten zien.
Bovenstaande video is een van onze voorbeelden.

Werkwijze

U ontvangt vooraf een voorstel voor het draaiboek. Daarvoor bespreken we van tevoren de wensen, mogelijkheden en details. Vervolgens komt het professioneel camerateam de opnamen maken. U krijgt uiteraard de gelegenheid om na de montage nog eventueel aanpassingen te laten uitvoeren.

Bedrijfsvideo