ChinaDe Apotheek Totaal Groep heeft al meerdere reizen naar het buitenland georganiseerd, van redelijk dichtbij tot heel ver van huis. In de ochtend en een klein gedeelte van de middag wordt dan – op de plek van bestemming – het studiegedeelte gepresenteerd en vervolgens is er een ontspannend programma om de stad en het land beter te kunnen ontdekken. De afgelopen jaren zijn we al op bezoek geweest in Rome, Lissabon, Bali, Beijing en Suriname en daar zullen zeker nog vele, prachtige bestemmingen bijkomen.

Deze reizen zijn erg inspirerend, ontspannend en bovendien een effectieve manier van kennisoverdracht. Daarbij zorgen ze vaak voor meer begrip en een versteviging van onderlinge banden. Thuisblijven is dus eigenlijk geen optie!

Dit jaar gaan we naar China (Shanghai en Beijing). Het studieprogramma gaat over de samenwerking tussen apotheker en huisarts. Er wordt vanuit het buitenland jaloers gekeken naar de Nederlandse situatie, maar wil dat zeggen dat er momenteel het maximale uit de samenwerking wordt gehaald? We bekijken succesverhalen en uitdagingen die er voor de komende jaren nog liggen.

U kunt uiteraard als apotheker (al dan niet met partner) gebruikmaken van deze verrijkende studiereis, maar we geven u ook de mogelijkheid om samen met uw belangrijkste voorschrijver(s) deze reis te ondernemen: een geweldige investering om de samenwerking nog verder te verbeteren.


Video’sProgramma, locatie en data 2019 volgen z.s.m. Op de hoogte blijven: Vul hier uw email adres en naam in en we sturen u de brochure zodra deze gereed is.

  • Programma

Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4