De Apotheek Totaal Groep heeft al meerdere reizen naar het buitenland georganiseerd, van redelijk dichtbij tot heel ver van huis. In de ochtend en een klein gedeelte van de middag wordt dan – op de plek van bestemming – het studiegedeelte gepresenteerd en vervolgens is er een ontspannend programma om de stad en het land beter te kunnen ontdekken. De afgelopen jaren zijn we al op bezoek geweest in Rome, Lissabon, Bali, Beijing, Curaçao, Talinn/Riga, Engelberg en Suriname en daar zullen zeker nog vele, prachtige bestemmingen bijkomen.

Deze reizen zijn erg inspirerend, ontspannend en bovendien een effectieve manier van kennisoverdracht. Daarbij zorgen ze vaak voor meer begrip en een versteviging van onderlinge banden. Thuisblijven is dus eigenlijk geen optie!

In 2019 gingen we naar China (Shanghai en Beijing). Het studieprogramma ging over de samenwerking tussen apotheker en huisarts. Er wordt vanuit het buitenland jaloers gekeken naar de Nederlandse situatie, maar wil dat zeggen dat er momenteel het maximale uit de samenwerking wordt gehaald? We bekeken succesverhalen en uitdagingen die er voor de komende jaren nog liggen.


Video’s studiereizen

Studiereis Suriname 2018
Studiereis Suriname 2018