Awareness vergroten in de apotheek

Veel patiënten hebben geen beeld bij wat een apotheek nu kan betekenen voor de patiënt. In Canada hebben de apothekers ieder jaar een maand lang “Awareness”. Ze proberen op deze manier de patiënt te informeren wat een apotheek nu precies nu allemaal kan doen.

In dit kader heeft Apotheek Totaal Groep besloten om u te helpen om uw kwaliteiten beter bekend te maken bij het publiek. Dit kan op verschillende manieren:

Postercampagne

U ontvangt 2 jaar lang elk kwartaal een nieuwe poster met inspirerende teksten voor patiënten om te laten zien wat een apotheek allemaal nog meer doet.

U kunt deze posters met of zonder lijst ontvangen.

Kosten zonder lijst: € 275,- (8 posters inclusief verzendkosten zonder lijst)

Kosten met lijst: € 325,- (8 posters inclusief eenmaal lijst inclusief verzendkosten)

Voorbeelden

Dit zijn slechts drie voorbeelden van de serie van acht posters…


Maatwerk postercampagne

Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen tekst op een poster te laten drukken in dezelfde stijl als de andere posters.

U kunt hiervoor zelf een tekst bedenken, maar het is zeker ook interessant om dit met het team te doen: Wat vinden zij belangrijk om aan het publiek duidelijk te maken? Devisie met de doelstellingen? Extra services? Handige tips?

Kosten: € 499,– excl. BTW


Bedrijfsvideo

We helpen u met een origineel draaiboek om een video te maken van ongeveer 6 minuten. Deze video kunt u afspelen in uw wachtruimte, op uw website plaatsen en op Youtube plaatsen.

De video is een sprankelende motiverende video (met ondertiteling) waar assistenten prominent in beeld komen met hun specialisaties en waar zeer korte interviews worden gehouden met inspirerende vragen.

Kosten video inclusief dag opname, montage:                    € 2950,- ex. BTW


Bestelformulier Awareness